About us

Wie zijn we?
Joli Choisi wordt gerund door Jolien De Clercq, waarvan ook de naam “Joli Choisi” is afgeleid. Zij wordt bijgestaan door haar vriend Michael De Beir. Zij zijn reeds jarenlang een hecht koppel, maar ook op vlak van ondernemen vormen zij een sterk team. Jolien deed haar eerste werkervaring op bij beursstanden en commerciële handelszaken, Later begon ze haar carrière in de zorg. Door deze job is Jolien heel sociaal en commercieel ingesteld. Uiteindelijk vormde haar grote passie voor mode de aanzet om haar persoonlijke webshop op te richten.
Michael startte daarentegen al op jonge leeftijd een eigen webwinkel, waar hij reeds heel wat ervaring opdeed. Later ruilde hij de webshop in voor bouwfirma Finitura, waar hij zijn hoofdberoep uitoefent. Hij is hierdoor heel ondernemend en zelfstandig ingesteld.

Focus
Joli Choisi focust zich in hoofdzaak op de online markt, maar zal op regelmatige basis ook pop-up events organiseren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we onze klanten een zo scherp mogelijke prijs kunnen aanbieden. De voorziene pop-up events zullen tijdig gecommuniceerd worden.


Schuiven naar boven